Doneren

Waarom doneren?

Wekelijks misschien wel dagelijks komt u terug naar deze site om de verhalen van uw kind/vriend/familie/kennis te lezen of misschien bent u wel van plan om op reis te gaan en zoekt u hier mogelijke bestemmingen op. Naast u zijn er nog velen andere die dit ook doen en dat kost geld, elk bezoek kost weer een beetje dataverkeer en voor dit dataverkeer moet weer een speciaal abbonement afgesloten worden. Maar dit kost nog niet het meeste, alle mooie foto's die gepost worden nemen ruimte in beslag en die ruimte is per foto vrij groot en elke 10 foto's kosten bijna één cent. Klinkt misschien niet veel maar bedenk maar is hoeveel foto's er geupload worden. Om alles toch zonder reclame te weergeven of geld te vragen voor bepaalde services bestaat deze site door donaties. Vindt u het zo leuk om de blogs te lezen? doneer dan alstublieft zodat wij kunnen blijven bestaan.
Doneer hier een bedrag dat u wilt via paypal

Om de naam ReisYourney bezet te houden als url kopen wij dit elk jaar voor €3,99. Verleng ons domeinnaam met 1 jaar.
Om al het dataverkeer en alles op te slaan heb ik een duur abbonement nodig om speciale servers af te huren. Hoe groter de site wordt hoe meer servers ik moet afhuren om ReisYourney draaiende tehalen. Betaal één maand de kosten voor de server.
Voor leden:Alle gebruikers kunnen hier de kosten van hun account betalen dit is gebasseerd op de ruimte die de foto's inneemt, het dataverkeer dat je verbruikt en alle vaste kosten delen door het aantal gebruikers. Uw account kost ons: € per jaar.Doneer de kosten van mijn account
Voor een veilige verbinding met de webbrowser en om gegevens veilig te versturen is er een speciaal ssl-sertificaat nodig. Ik ga u niet vervelen met alle details hoe dit werkt maar in het kort versleuteld het informatie die er overgebracht wordt van site naar webbrowser (zoals namen, adressen enz). Een simpele ssl-certificaat kost €4,99 Doneer een simpel ssl-certificaat. Een uitgebreid ssl-certificaat kost €89,99 Doneer een uitgebreid ssl-certificaat

In deze site heb ik ook erg veel tijd gestoken (en nog steeds) en als ik deze tijd zou kunnen ruilen voor een vakantie dan zou ik heerlijk lang weg zijn geweest. Als u mij wilt helpen om toch nog op vakantie te kunnen en mijn eigen blog hier zou kunnen schrijven zou dat geweldig zijn!

Als ik op reis ben begin ik mijn dag graag met een heerlijke cappuchino. Een bakje koffie in de ochtend helpt je echt de dag door! Doneer een cappuchino voor €2,40.
Al vroeg in de middag als de koffie zijn werk gedaan heeft ga ik vaak nog eens op het terras zitten maar dit keer voor een lekker biertje. Wat is er nou lekkerder dan een speciaalbiertje op een terrasje heerlijk in de zon. Doneer een lekker biertje voor €4,60.
Ik ben een echte backpacker en net zoals alle backpackers slaap ik op vakantie niet in een duur 4 sterren hotel maar in een hostel gezellig met veel andere backpackers waar vriendschappen voor het leven ontstaan. Doneer een nacht in een hostel voor €13,00.
Zonder deze site kon je al je geweldige verhalen niet delen of kon je de geweldige verhalen van andere niet lezen dus jij beslist hoeveel u het waard vindt! Doneer.

Als u iets doneert alvast heel erg bedankt daarvoor! Door u kunnen wij weer een tijdje langer bestaan en ervoor zorgen dat iedereen zijn/haar verhalen (gratis) kan delen.

Ps. Het is op dit moment alleen mogelijk om te doneren via paypal als u toch iets wilt doneren neem dan contact met mij op.