Nick Kuijpers - 1 maand later

Nick Kuijpers

Life is to short too stay on one place

Acount / Nick Kuijpers
Geslacht: man
Leeftijd: 20 jaar
Aantal reizen: 3

Momenteel is Nick niet op reis.
Blijf op de hoogte! Schrijf je nu in en ontvang een email als Nick een verhaal plaatst.
Deel Nick's profiel via:    
1 maand later
Na uit Zuid-Afrika te zijn vertrokken was mijn volgende stop Bangkok, Thailand. Ik ben nu bijna een maand in Thailand en het verschil met Zuid-Afrika is enorm. Om te beginnen kon ik eindelijk s'avonds alleen de deur uit wat in Zuid-Afrika te gevaarlijk was en als ik door de stad liep werd er bijna niet gebedeld, als je in Kaapstad 100 meter zou lopen zou je drie keer om je geld gevraagd zijn twee keer om koud drinken en een keer om iets te eten.

Na bijna een maand in Thailand zijn te geweest heb ik heel veel mooie dingen gezien en gedaan. Ik heb scooter gereden van Chang Mai naar Pai en terug, ik heb olifanten te eten gegeven een modderbad gegeven en ze daa
a gewassen in de rivier, ik heb de langste zip-line van Thailand gedaan (1000m), ik heb het hoogste punt van Thailand bezocht, ik ben naar de drie eilanden Koh Tao, Koh Phangan en Koh samui geweest, Krabi bezocht met alle mooie viewpoints en vandaar uit verder gereisd naar Khao Sok national park waar ik nu zit. Maar het mooiste, leukste en beste wat ik gedaan heb in Thailand is toch wel mijn open water brevet gehaald op Koh Tao! Ik mag nu tot 20 meter diepte duiken overal op de wereld en het mooiste moment onderwater was dat er twee whalesharks voorbij zwommen eentje van drie meter en eentje van maar liefst vier meter! Dat was toch wel het beste moment van mijn reis tot nu toe. En dit is pas het begin ik heb nu twee maanden achter de rug en heb nog drie maanden te gaan. Over drie dagen zit ik in New York en over vier dagen zie ik Pascalle weer! Thailand was heel leuk maar ik kijk nu heel erg uit naar de volgende stop.
 • Holder
  23 mei 2018
  2 Reacties
  Margo De Kok - 26 Mei 2018

  Zo gaaf om te lezen Nick! Wat zie je toch veel moois!rnEn inderdaad, niet eens op de helft! En straks ook fijn samen met Pascalle.rnGoede reis nog! Enjoy :-)
  Irene van Bruggen - 8 Juni 2018

  Hoi Nick, ik had al gemaild omdat ik technische ruzie met deze site had, maar nog een poging om hier te antwoorden. Wat een reis is dat toch. Walvishaaien, olifanten, de kleuren van de steden en zoveel aardige mensen. Veel plezier nog in het vervolg van dit avontuur.rnliefs van Irene
  Reactie toevoegen
  U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen, log hier in.