Reisblogs
1 maand later
" Na uit Zuid-Afrika te zijn vertrokken was mijn volgende stop Bangkok, Thailand. Ik ben nu bijna een maand in Thailand en het verschil met Zuid-Afrika is enorm. Om te beginnen kon ik eindelijk s'avonds alleen de deur uit wat in Zuid-Afrika te gevaarlijk was en als ik door de stad liep werd er bijna niet gebedeld, als je in Kaapstad 100 meter zou lopen zou je drie keer om je geld gevraagd zijn twee keer om koud drinken en een keer om iets te eten.

Na bijna een maand in Thailand zij"

- Nick Kuijpers

Helemaal alleen
" Drie weken nadat ik begon aan mijn reis ben ik nu echt helemaal alleen. De groepsreis is afgelopen en de meesten zitten ondertussen alweer thuis. De afgelopen anderhalve week is snel verlopen nadat we vertrokken waren uit Drakensbergen op weg naar Durban. In Durban hadden we voor het eerst sinds het begin van de reis een dag vrij en die heb ik uiteraard besteed aan het strand van Durban. Lang zijn we niet in Durban gebleven want zoals onze gids Sam zegt "We don't belong here, we belong somewher"

- Nick Kuijpers

De eerste week en een beetje
" De eerste week (en een paar dagen) zit er alweer op! Na twee lange vluchten vorige week zondag kwam ik aan in Johannesburg en na een kort nachtje (ik moest om 5:30 op) vertrokken we de volgende dag meteen naar het Kruger park, een groep van twaalf man. 1 Zuid-Afrikaanse begeleider, 6 Duitsers, 2 Ieren, 2 Kroaten en ik natuurlijk als enige Nederlander en als enige jongere. Maar al snel leren we elkaar kennen en blijkt het echt een leuke groep te zijn. Met zijn twaalven in een truck (geen bus!) z"

- Nick Kuijpers

Morgen is het zover
" Morgen is het zover... Om 21:25 vertrekt mijn eerste vliegtuig naar Johannesburg met een tussenstop in Abu dhabi. Half vijf in de middag kom ik aan op het vliegveld in Johannesburg vanaf daar gaat een bus naar mijn eerste verblijfplaats de Greenfire lodge. De eerste dag zal ik meteen vroeg op moeten want om half zeven s'ochtends vertrekt mijn georganiseerde rondreis van drifters. maximaal zestien andere gaan ook mee. Wie het zijn weet ik niet maar ik hoop dat ze allemaal van mijn leeftijd zulle"

- Nick Kuijpers

Profielfoto

Paul van Bruggen Bezoeker

Paul heeft 0 blogs en 0 foto's

Profielfoto

Margo De Kok Bezoeker

Margo heeft 0 blogs en 0 foto's

Profielfoto

Irene van Bruggen Bezoeker

Irene heeft 0 blogs en 0 foto's

Profielfoto

willeke kuijpers Bezoeker

willeke heeft 0 blogs en 0 foto's